Cloud arhiva događanja 2020. - Dječji Vrtić Bambi Vrbovsko | službene web stranice

Idi na sadržaj

Dječji vrtić "Bambi" Vrbovsko

Cloud arhiva novosti 2020.

Donacija Vrtiću „Bambi“ Vrbovsko
Dana 08.12.2020. godine dječji vrtić „Bambi“ posjetio je vlasnik i tvorac pčelarskog obrta „Medonja“ Saša Burić. Svojim je dolaskom razveselio djecu i djelatnike ustanove. Tijekom zajedničkog druženja ispričao je najzanimljivije pojmove vezane uz proizvodnju meda. Omogućio je djeci da uživaju u okusima proizvoda zahvaljujući donaciji. Druženje smo obilježili zajedničkom fotografijom.
Sveti Nikola u vrtiću
Danas je u našim vrtićima vladalo uzbuđenje i radost, stigao je Sveti Nikola, dobili smo darove jer smo vrijedni, pomažemo jedni drugima, volimo se igrati, pri tom i maštati jer cijeli svijet je na našem dlanu ako to poželimo. Zahvaljujemo se Gradonačelniku Draženu Mufić, jer je smijeh, sreća i cika djece najdragocjenije u ovo nesvakidašnje novo—normalno vrijeme. Prekrasne kućice iznenađenja dobili smo na poklon od Osnivača Grada Vrbovsko.
Bundevijada

Čarobni ruksak mašte

Rezultati upisa u dječji vrtić Bambi Vrbovsko.
Oproštaj od školaraca
I ove godine zajedničkim druženjem oprostili smo se od naših prijatelja koji kreću u školu. Od srca im želimo mnogo uspjeha u školskim klupama. Zajedničkim druženjem oprostili smo se i od naše "Tete Diane" koja je otišla u zasluženu mirovinu.
Upisi djece u DV "Bambi" 2020./2021. pedagoška godina.
Zahtjev za upis sa svom potrebnom dokumentacijom primati će se od 29.06.2020. do 10.07.2020. od 8 do 15 sati Putem pošte ili osobno u vrtić.
DAN PLANETA ZEMLJE
Djeca  dječjeg vrtića "Bambi" obilježili su rođendan planeta Zemlje "Posadi cvijet za  ljepši svijet". Ponuđene  aktivnosti: "Ne bacaj otpad, već upotrijebi opet" Izrada:  bočice, rolice, čašice jogurta... Možemo  se igrati vani i čuvati našu planetu Zemlju.
NOVOSTI ZA OTVARANJE VRTIĆA
Dječji  vrtić "Bambi" Vrbovsko počinje s radom 11.05.2020. Rad će biti organiziran i  provođen po posebnim naputcima HZJZ-a.
Lijep pozdrav!

1.  Obavijest o početku rada za roditelje
2.  Upute o dovođenju djeteta u vrtić
3.  Upitnik za roditelje
4.  Organizacija rada s djecom

DJEČJI VRTIĆ „BAMBI“ VRBOVSKO SLAVI 20. ROĐENDAN
Naš je vrtić mjesto sigurnog, sretnog i zadovoljnog življenja. Kroz igru dijete uči o sebi, drugima i svijetu koji ga okružuje. Eksperimentiranjem, istraživanjem, stvaranjem, kreiranjem, komuniciranjem i stvaranjem prijateljstva učimo ih za život i bezbrižno odrastanje. Naravno bitna karika u tom procesu su odgojitelji koji svojom toplinom, osmjehom, povjerenjem, utjehom uvažavanjem kroz igru i učenje otvaraju sva mala srca. Uz njih tu su roditelji, najvažnija karika u odgoju i obrazovanju djece, jer oni rade temelje za daljnje učenje. Naravno u procesu odgoja u samom vrtiću sudjeluje, naša teta kuharica, brine da djeca jedu zdravu hranu i teta spremačica pazi da vrtić bude čisto i sigurno mjesto odrastanja.

Danas nam je poseban dan
Našem vrtiću rođendan
Dvadeset godina smijeha, igre
Sreće, vike , veselja, cike ……,
Ove godine zamijenimo
Druženjem u obitelji
Proslavimo naš dan!!!

VAŠE TETE
Rođendan našeg vrtića ove godine uz pjesmu ples i smijeh proslavit ćemo u sigurnom okruženju svog doma.
ČESTITKA MOM VRTIĆU
ODLUKA O NE PLAĆANJU VRTIĆA

Dječji vrtić „Bambi“ Vrbovsko

Kralja Tomislava 20,
51326 Vrbovsko
oib 78490805964
mb 1468022
tel +385 (51) 875 014
Povratak na sadržaj