Korisničke web stranice za roditelje dječjeg Vrtića Bambi Vrbovsko. - Dječji Vrtić Bambi Vrbovsko | službene web stranice

Idi na sadržaj

Dječji vrtić "Bambi" Vrbovsko

Zaštićene korisničke web stranice za roditelje dječjeg Vrtića Bambi Vrbovsko. Korisnička imena i lozinke potrebne za pristup web stranicama zbog zaštite privatnosti podataka, privola, GDPR-a zatražiti u Vrtiću Bambi Vrbovsko.

Ulaz za registrirane korisnike
Kontakt tel za informacije +385 (51) 875 014
e-upisi u Vrtić "Bambi" Vrbovsko
e-upisi Vrtić "Bambi" VrbovskoGrad Vrbovsko, u želji da vam olakša upis u dječji vrtić "Bambi" omogućio je uslugu vlastitog e-upisa djeteta u dječji vrtić "Bambi", uz pomoć kojega možete iz svoga  doma podnijeti zahtjev za upis djeteta u odabrani dječji vrtić kojem je osnivač Grad Vrbovsko. Cilj ove usluge je osigurati vam što jednostavniji i napredniji sustav za prijavu/odjavu djeteta u dječji vrtić. Za predaju zahtjeva neophodna je registracija u sustav te dobivanje korisničkog imena i lozinke.
Povjerljivi kutak za roditelje Vrtića "Bambi" Vrbovsko
Povjerljivi kutak za roditelje Vrtić "Bambi" VrbovskoDječji Vrtić „Bambi Vrbovsko za roditelje koji imaju upisano dijete u Vrtiću omogućio je povjerljivu komunikaciju i dodatne informacije koje možete zatražiti putem našeg online sustava. Na zaštićenim korisničkim web stranicama možete pregledati i povjerljivu dokumentaciju i skinuti razne dokumente potrebne za Vaše dijete koje se nalazi u Vrtiću „Bambi“ Vrbovsko. Ujedno smo omogućili i korisnicima razne preglede aktivnosti Vaše djece koje se nalaze u Vrtiću „Bambi“ Vrbovsko.
Dječji vrtić „Bambi“ Vrbovsko

Kralja Tomislava 20,
51326 Vrbovsko
oib 78490805964
mb 1468022
tel +385 (51) 875 014
Povratak na sadržaj